… hotel Gaia. Precies; de plek waar we een jaar geleden trouwden. Ik ben fan van dit hotel vanaf het moment dat ik er binnen stapte en regelmatig gaan we hier even naartoe om te wandelen in de bossen rondom het landgoed en daarna een koffie op het terras of binnen bij de houtkachel te drinken. Toen ik ten huwelijk was gevraagd, wist ik vrijwel meteen dat ik hier wilde trouwen. Met een ceremonie in de bomencirkel, op de achtergrond de ezeltjes en ’s avonds slapen in een van de thema-kamers. Tijdens onze huwelijksnacht kozen we voor de Oosterse Marrakech kamer. Nu, een jaar later, sliepen we weer bij hotel Gaia, maar dan in de Caribbean kamer. Jawel, een kamer met een zeer tropisch tintje. Kijk maar, hoe leuk.


En passen mijn panterprint schoenen niet perfect bij de stijl van de kamer? Ze zijn van Sacha en ik ben er super blij mee.

Hotel Gaia is overigens niet alleen ideaal voor een nachtje weg. Je kunt er ook wandelen en heerlijk lunchen en dineren. Wij hebben er gisteren gegeten en het was super. Op de menukaart staan allerlei soorten mezzes, dat zijn kleine (vooral Arabische) hapjes, net iets groter dan tapas. Wij kozen voor onder andere falafel op een mini-broodje, geroosterde bietensalade en broodjes met dip. We hadden een tafeltje naast het grote raam en terwijl we aten, keken we naar buiten, waar alles mooi groen was. Zo’n mooi plekje!

O, en dit was het uitzicht vanaf onze kamer. Ook niet verkeerd toch?

 

Wil je meer lezen over Hotel Gaia? In een vorige blog schreef ik er al eens uitgebreid over. Ook over onze magische trouwdag lees je hier alles.

Hier kun je dit hotel boeken.