Hoewel ik dol ben op online, vind ik het ook fantastisch als een artikel van mij op papier wordt afgedrukt en ik het echt vast kan pakken en de geur van papier kan opsnuiven. Dat is en blijft de journalist in mij. Deze verhalen van mij zijn ‘offline’ gepubliceerd. Op de meeste covers kun je klikken om de pdf te lezen, van andere artikelen heb ik een foto gemaakt. Enjoy!

Magazine de Smaak van Italië
Ik ben dol op Italië. Op reis gaan voor dit magazine was natuurlijk de kers op de taart. Ik ben meerdere keren voor De Smaak van Italië op reis geweest. Hieronder zie je publicaties over Puglia en Sicilië.  

PUGLIA

Puur Puglia Smaak 1 2013 Puur Puglia Smaak 1 2013.2 Puur Puglia Smaak 1 2013.3 Puur Puglia Smaak 1 2013.4
SICILIE

pdf smaak sicilie. pdf smaak sicilie3. pdf smaak sicilie2. pdf smaak sicilie4. pdf smaak sicilie5.


Ouders van Nu
Nu ik mama ben, lees ik Ouders van Nu. En ik schrijf voor ze. Uiteraard ook over vakanties. In 2016 schreef en coördineerde ik een groot deel van de vakantiespecial voor ze. Daarin verscheen onder andere dit verhaal met een hoofdrol voor ons zoontje erin.

 

Vakantiegids Trullo Vakantiegids Trullo2

Magazines over mij
Altijd leuk als er over je geschreven wordt… Hier door Margriet, Jan en Wellness Magazine.

jan jan magazine welnness