Dit vakantiehuis heb ik drie jaar geleden eens in de Flair zien staan. Ik heb het uitgeknipt en bewaard en deze week vond ik het ineens weer terug. Verrek zeg, dat is dat leuke huisje in het bos bij Bergen. Daar wilde ik toen naartoe, maar zonder kind vond ik het een beetje onzin, omdat het juist zo’n huisje voor een gezin is (maximaal twee kleine kinderen). En om die bedstee nou leeg te laten…. Maar nu hebben we een kleintje en dus staat dit huis weer op mijn wishlist. Kleine Olivier is nu nog te klein voor die bedstee, maar over een jaar of twee, vindt hij het vast super leuk. Ik zelf word in elk geval erg blij van dit vakantiehuis. Het ligt in het bos en is gemaakt van prachtige natuurlijke materialen. Erg mooi vind ik de grote ramen, waardoor je uitkijkt over bos en duingebied. Het romantische hemelbed is zo geplaatst dat je uitkijkt over de sterrenhemel. De woonkamer en keuken zijn super leuk ingericht: industrieel en eclectisch. Het is vast heerlijk ontbijten aan de grote tafel met vintage schoolstoelen. Of loungen op de bank bij de open haard. Nog even een paar jaartjes wachten, en dan kom ik eraan!

de schone leij vakantiehuis bergen de schone leij vakantiehuis bergen de schone leij vakantiehuis bergen de schone leij vakantiehuis bergen

www.aanzee.com