Niet ver van waar ik zelf woon, staat dit mooie houten huisje, omgetoverd tot Bed & Breakfast. Op de Veluwe, in het plaatsje Heerde, met uitzicht op de weilanden. Hier kun je echt even tot rust komen. Het huisje is van het soort dat ik zelf wel als tweede huis zou willen hebben. Van hout, zwart geverfd, mooi ingericht en midden in de natuur. Het wordt verhuurd door gastvrouw Christine de Vogel. Christine: mocht je het ooit verkopen, dan koop ik het als second home en om vanuit te werken ; )

houten huisje op de veluwe 4 IMG_4255 omslag

Het huisje is geschikt voor 2 personen en is speels ingedeeld met een badkamer (met regendouche) in het midden van de ruimte. Verder is er een klein keukentje (niet om echt mee te koken) en een lekkere zithoek. Vanuit de openslaande deuren bereik je het terras. Als je hier zit, kijk je dus uit op puur natuur. Zo fijn! Christine maakt ’s ochtends een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Wat wil je nog meer?

houten huisje op de veluwe 6

houten huisje op de veluwe 5

IMG_4308(1)

Heerde zelf ligt prachtig op de Veluwe, met vlakbij mooie stadjes, zoals Hattem en natuurlijk Zwolle. Wil je tips over deze regio? Mail me dan even! En mocht ik hier een keer een nachtje gaan slapen (lijkt me super), dan volgt uiteraard een uitgebreidere post.

Best thing: schattig huisje op een super rustgevend plekje.
Prijs: 110 euro per nacht

www.slapenopnr1.nl