Ken je woonwinkel Depot in Rotterdam? De eigenaren van deze supertoffe zaak richten blijkbaar ook vakantiehuisjes in. Sterker nog, ze hebben een eigen vakantiehuis op Terschelling en verhuren dit. Je begrijpt; dit huis ziet er natuurlijk super strak uit. Die groene bank, de bijzettafeltjes, de kleuren, de op maat gemaakte kasten en de vele accessoires geven je meteen een thuis-gevoel. En de vele ramen en lichtinval zorgen dat buiten ook een beetje binnen komt.

leuk-modern-vakantiehuis-op-terschelling-florizand leuk-modern-vakantiehuis-op-terschelling-5 leuk-modern-vakantiehuis-op-terschelling-2

Het huis is duurzaam gebouwd en maakt deel uit van kleinschalig vakantiepark ‘Om’t Noord’, dat vlakbij het dorpje Midsland ligt. Even fietsen en je bent ook bij de zee. Fijn vind ik de ruime tuin, met als pronkstuk een buitenhaard met pizzaoven. Ik zag dit geweldige ding ook al eens op tv langskomen en sindsdien wil ik het thuis hebben. Hoe gaaf is het om buiten pizza’s te maken op je eigen buitenhaard?! Maak jij liever poffertjes of tosti’s? Kan hier ook. Een tosti-ijzer en poffertjespan zijn aanwezig, net als een waterkoker en espressoapparaat.

Het huis is geschikt voor 4 – 5 personen. Er zijn 2 slaapkamers en 1 extra 1 persoons bed boven de badkamer. Heel bijzonder, door de sterrenkijker (een glazen koepel) slaap je hier letterlijk onder de sterren. Deze slaapplaats is te bereiken met een ladder en daardoor niet geschikt voor kleine kinderen. Voor de hele kleintjes is er een babybedje. Sowieso is het huis kindvriendelijk, want er zijn volop spelletjes aanwezig en ook een kinderstoel ontbreekt niet.

leuk-modern-vakantiehuis-op-terschelling-4

 

Best thing: wat mij betreft die pizzaoven : ) En de toffe inrichting!

Prijs: vanaf 350 euro voor een midweek.

Hier kun je boeken.