Frankrijk

POSTCARDS IN FRANKRIJK

Familie glamping in Zuid-Frankrijk

Familie glamping in Zuid-Frankrijk

Dacht ik begin januari even op tijd te boeken voor de zomervakantie. Not. Veel van mijn favorieten waren al volgeboekt. Mijn laatste hoop was de kindvriendelijke glamping ( safaritenten en gites) St. paul le Marseillais. Toen Eigenaresse Marit mailde dat ze nog 1 tent...

Lees meer
Gasterie Lieve Hemel: la douce France in Nederland

Gasterie Lieve Hemel: la douce France in Nederland

Ik had zoveel zin in een vakantie naar Frankrijk. In de Franse wijnen, de brocante inrichting, de velden vol lavendel, de croissants vers van de bakker en dan het liefst verblijven in een mooi karakteristiek huis met zwembad. Frankrijk was geen optie. Maar ik vond het...

Lees meer
Eco huisje op het Zeeuwse strand

Eco huisje op het Zeeuwse strand

Vorige week logeerden we in een wel heel bijzonder huisje: een eco Tiny house op het Grevelingenstrand bij Ouddorp. Met eigen strandje en eindeloos uitzicht op het meer. Je snapt waarschijnlijk wel dat ik heimwee heb… De perfecte bestemming voor de meivakantie leverde...

Lees meer
Hotel de Cantharel

Hotel de Cantharel

Als je mij een tijd geleden had verteld dat ik dol enthousiast zou zijn over een Van der Valk-hotel, had ik je niet geloofd. Maar het is toch echt zo. Hotel de Cantharel, een heuse Van der Valk, heeft namelijk precies dat waar ik van hou: een aantal knappe kamers, een...

Lees meer
Huisje Binnen Buiten in Schaijk

Huisje Binnen Buiten in Schaijk

Via Instagram kwam ik een ontzettend leuk huisje tegen in Brabant. Heel toevallig was dit het 'buurhuis' van Familie Buitenhuys, waarvan ik eerder al eens in een superfijn huis verbleef. De plek (vlakbij Hartje Groen en de Boshut - waarover zo meer), de kleurrijke...

Lees meer
Op bezoek bij Familie Buitenhuys

Op bezoek bij Familie Buitenhuys

Het is niet zo moeilijk om verliefd te worden op de Familie Buitenhuysjes. Vier huisjes hebben Tobias en Marielle nu in totaal. Drie in Venhuizen (Noord-Holland) en een in Schaijk (Brabant). En alle vier huisjes zijn supermooi, mega kindvriendelijk en gemaakt om te...

Lees meer
Winterkleding om van te smelten

Winterkleding om van te smelten

Herken je dat? De zomer is definitief voorbij. Je baalt eerst even flink en dan - hoppa - heb je het te pakken: het herfstgevoel. Ik krijg zo tegen eind september ineens zin in haardvuur, kaarsen en boswandelingen met warme chocomelk als beloning. En in december wil...

Lees meer
Puur genieten bij het Heidehuisje

Puur genieten bij het Heidehuisje

Toen ik nog maar net begin met bloggen, bestond er nog een leuke site voor accommodatietips: slapen op een fijn kussen. Deze werd beheerd door Miranda Verberne. Omdat we dezelfde interesses hadden, volgden we elkaar en hadden af en toe mailcontact. Hoe stoer was het...

Lees meer
Het mooiste natuurhuisje in het bos

Het mooiste natuurhuisje in het bos

Vorig jaar, ergens op een druilerige herfstdag, boekte ik alvast voor mijn verjaardag het mooiste natuurhuisje van Nederland. Alles om er zeker van te zijn dat het niet volgeboekt was, zoals eerdere jaren. En dus vierde ik afgelopen maand mijn verjaardag in boshuisje...

Lees meer