Herken je dat? De zomer is definitief voorbij. Je baalt eerst even flink en dan – hoppa – heb je het te pakken: het herfstgevoel. Ik krijg zo tegen eind september ineens zin in haardvuur, kaarsen en boswandelingen met warme chocomelk als beloning. En in december wil ik sneeuw en ijs en warme kleding om in weg te duiken. Daarom ben ik Protest erg dankbaar voor het mogen uitzoeken van een warme winterjas voor mij en de mini.

Terwijl ik aan het speuren was op de Protest website viel het me op hoe leuk de collectie voor meisjes is. Check bijvoorbeeld deze meisjes skijassen eens. Ook de skibroeken voor meisjes zijn ontzettend leuk. En die vesten met teddy: die wil je toch gewoon hebben! Het goede nieuws is dat veel uit de collectie verkrijgbaar is voor moeder en dochter. Twinnen met je dochter dus!

Winterjas voor mij

Helaas past mijn dochter nog net niet in de meisjescollectie van Protest. Nog een jaartje geduld en dan kan ik voor ons samen een matching outfit kopen. Zij wil alles roze dus dat moet goed komen aangezien ik genoeg roze skikleding voorbij heb zien komen. Ik heb voor mezelf daarom nog maar even geen roze jas gekozen (wel enorm over getwijfeld), maar een wat stoerdere zwarte retro jas met bloemendetails. Deze is er in iets andere variant ook voor meiden, dus wie weet kan ik volgend jaar de mini-versie voor mijn dochter kopen. Mits ze iets anders wil dragen dan roze ; ) Ik zag ook erg leuke skibroeken voor dames, zoals deze prachtige salopette met tijgerprint op de banden. Zooo mooi!

En voor mannen?

Waar zijn de mannen in dit verhaal, denk je nu misschien. Nou, ook voor hen zijn er genoeg leuke heren winterjassen te vinden bij Protest. Die van mij heeft vorig jaar een Protest winterjas uitgezocht en daar geniet hij dit jaar nog steeds van. Wat ik leuk vind, is dat Protest niet alleen ski- en snowboardjassen heeft, maar ook een streetwearcollectie. Ideaal voor als je niet op wintersport gaat, maar wel een warme jas wil. Ook voor jongens is er een leuke collectie.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met warme winterlooks. Dit artikel is door mij geschreven in samenwerking met Protest.