Het is november en dus mag het weer: nadenken over Sinterklaascadeautjes en de daarbij horende wensenlijstjes. Voor mijn zoontje is het niet zo moeilijk om cadeauwensen te bedenken. Hij wil gewoon alles van Brandweerman Sam (damn). Ik daarentegen vind het iets lastiger om leuke cadeaus te bedenken. Maar het is toch gelukt. Dus Sinterklaas, als je dit leest. Hierbij mijn lijstje ; ) Hopelijk inspireren deze cadeautips jullie, mede-reislustigen, ook.

Palmen aan de muur

Ik heb iets met palmbomen. Als ik ze zie, voel ik me meteen prettiger, want het betekent dat je in een lekker warm land bent. Of in de Intratuin, want daar kom ik ze ook steeds vaker tegen, maar dat terzijde. Van palmen word ik blij. En dus werd ik instant verliefd op deze wallpaper van HKliving. Ik wil hem het liefst op de overloop of achter ons bed, zodat ik er lekker vaak tegenaan kan kijken en me in tropische oorden waan.

 

Warme sokken

Ik heb altijd koude voeten én een voorliefde voor etnische prints. Je snapt dus dat ik heel blij word van deze wollen sokken van The Kindreds. Houtkachel aan, kopje thee erbij en genieten maar.

 

 

Boek KOUD van Marleen Brekelmans

Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje helpt me de winter door met het boek KOUD, waarin ze de leukste plekken tipt voor winterse wandelingen, sleetje rijden, koffie drinken bij een haardvuur en overnachtingen. Zo wordt de winter ineens iets om super erg naar uit te kijken.

Gele rugzak

Ik ben dol op okergeel en viel als een blok voor deze Fjallraven Kanken rugzak. Ideaal formaat voor een citytrip. Je camera, portemonnee, notitieblokje en eventueel handschoenen of flesje water passen er prima in.

 

 

Maan ketting

Op mijn bruiloft koos ik niet voor een ring, maar voor een tattoo. Het werd de maan. Mijn man heeft een zon. Deze ketting van A Beautiful Story past natuurlijk perfect bij mijn tattoo. Overigens vind ik alle sieraden van A Beautiful Story mooi. Ze worden op verantwoorde manier gemaakt in Nepal en in de meeste sieraden worden edelstenen gebruikt die een bijzondere eigenschap met zich meebrengen, zoals rozenkwarts voor liefde en citrien voor blijdschap.

 

Fotocollage op canvas

Op onze bruiloft heeft mijn schoonzusje allerlei vakantieherinneringen van ons afgedrukt als polaroid.  Enorm leuk, alleen liggen ze nu in de kast omdat ik nog niet bedacht heb wat ik ermee zal doen. Wat me erg leuk lijkt, is om ze als collage af te laten drukken op canvas. Dit kan bij Herinneringen op Linnen. Ik ben al een beetje aan het puzzelen gegaan om een mooie collage te maken. Het mooie is dat je zelf kunt kiezen hoeveel foto’s je in je collage wilt en van welke grootte. De collage wordt gespannen op een stevig frame en afgedrukt op canvas. Ook leuk om iemand cadeau te geven trouwens!

 

Rituals adventkalender

De hebzucht slaat toe als ik de Rituals adventskalender zie. Vorig jaar ving ik bot en was hij uitverkocht toen ik hem doorgaf aan de Sint. Dit jaar heb ik hopelijk meer geluk. Elke dag een vakje openen blijft iets magisch, helemaal als er in elk vakje een miniatuur van Rituals zit. ‘Wat moet je met al die troep?’ vraagt mijn man. ‘Nou, gewoon. Meenemen op reis. Want toevallig zijn mini’s daar heel erg handig voor.’

 

 

En? Zit er wat leuks bij voor op jouw verlanglijstje?