Afgelopen weekend heb ik Gijs voor zijn verjaardag een SRPRS.me trip voor ons tweeën cadeau gedaan. Dat wil zeggen: hij kreeg van mij een chocoladereep van SRPRS.me plus een kraskaart en enkele spelkaarten. De reis zelf hebben we nog in het vooruitzicht. We vertrekken zondag 1 oktober. Mijn ouders komen bij ons thuis op de kleine passen (waarvoor dank!) en dus mogen we lekker even samen weg. Maar waarheen? Dat is de grote vraag en natuurlijk het hele idee achter SRPRS.me. Je weet namelijk pas waar je heen gaat als je op Schiphol bent. En dat is zo niets voor mij, want ik ben een controlfreak. Het is dat het Gijs’ cadeau is, anders had ik die kraskaart allang open gekrast om de bestemming te achterhalen. Zo verleidelijk, want die kaart ligt hier gewoon op tafel. Maar nee, ik doe het niet! Wel heb ik natuurlijk andere methoden…. Er zijn namelijk een paar dingen die ik al wel weet. En dat zijn:

  • Het weer op de plaats van bestemming: vandaag staat er 10 – 22 graden en zonnig (YES!)
  • Het tijdstip dat we zondag op Schiphol moeten zijn: 9.30 uur.

En dus weet ik dat we waarschijnlijk vliegen tussen 11.30 en 12.30. Naar een stad in Europa. Waar het ongeveer 22 graden is. Sluw als ik ben heb ik al bij de vertrekkende vluchten gekeken. Hoezo controlfreak? Maar ik zie zoveel vluchten dat ik nog niets weet. Wel heb ik verdenkingen. Dit is mijn top 5:

  1. Belgrado
  2. Boekarest
  3. Boedapest
  4. Praag
  5. Wenen

Maar het kan natuurlijk net zo goed een heel andere stad zijn. We zullen zien zondag : ) Ik ben wel heel benieuwd naar jullie detective skills. Waar denken jullie dat we heen gaan?

Maar eerst nog even beter worden trouwens. Ik lig al 2 dagen in bed met bijholteontsteking. Hopelijk is het zondag over….Ik heb er in elk geval veel zin in!