Ben jij het regenachtige weer ook zo zat? En de kou, wind en grijze lucht. En heb je ook zoveel zin in lente en zomer? Dat je weer lekker naar buiten kunt in je zomerjurkjes en slippers. En naar het strand! Daarover gesproken. Ik kwam erachter dat ik niks fatsoenlijks meer in mijn kast heb. Een zwangerschaps tankini, een bikini formaat borstvoeding en wat gare vodjes die twee jaar geleden eigenlijk al niet meer konden. Tijd dus voor nieuwe badkleding! Hierbij mijn favorieten voor komend seizoen.

Bikini met franjes

Deze Protest halterbikini vind ik super tof. Streepjes zijn altijd goed en de ruches maken het vrouwelijk en speels. Ook fijn dat het broekje niet zo ieniminie is ; ) Ik denk dat dit mijn favoriet is.

High waist en neon

Ook mooi vind ik deze high waist bikini. De felle kleurtjes zijn echt te gek en maken elke strandfoto Instaproof. Ze komen net als de foto bovenaan dit artikel uit de 2020 collectie van Protest. Alleen wordt het hem voor mij niet, aangezien ik bang ben dat mijn bleke huid ervoor zorgt dat het een totale mismatch wordt.

Badpak

Dit retro badpak van Ibiza2ourhome heeft net als de bikini die ik mooi vind streepjes en franjes. Echt een beauty. Rokje of shortje eronder en je maakt de blits in elke strandtent.

Statement bikini

Deze bikini is leuk vanwege de tekst: less monday. Want tja… wie ziet er niet op tegen het einde van het weekend en het begin van de werkweek? Ook deze is van Protest.

Geel badpak

Een beetje gedurfd vanwege de kleur, maar wat een gaaf badpak! Ik denk dat deze heel mooi zal staan bij elk figuur. Misschien voor op de reservelijst? Hij is van Petit Bateau.

Keuzestress

De keuze is dus reuze. Dat brengt ook wel wat keuzestress met zich mee. Ga je voor een badpak of bikini? En als je voor een bikini gaat, kies je dan een halterbikini, triangel bikini, beugelbikini of push-up bikini... Best lastig. Ik zelf ben al jaren fan van de halterbikini. Die geeft voldoende stevigheid (net even meer dan de triangel) en zit comfortabel. Ik twijfel over het aanschaffen van een badpak. Ik vond badpakken altijd oubollig, maar als ik zie wat voor leuke exemplaren tegenwoordig te koop zijn, ben ik eigenlijk wel om. Bijkomend voordeel: het verhult dat mama-buikje nog een beetje ; ) Volgens mij hebben mannen het trouwens een stuk makkelijker qua badkleding. Een zwemshort is altijd goed. Of zouden er nog serieus mannen voor een strakke speedo gaan?

Actiecode Protest

Zit er iets leuks voor jou tussen? Van protest mag ik een actiecode delen waarmee je 10 % korting krijgt op de aankoop in hun webshop. De code is postcard10. Doe er je voordeel mee.

Dit artikel is een samenwerking met Protest.