Ik zou graag eens naar India gaan om mezelf onder te dompelen in yoga en ayurveda. Het is alleen zo ver reizen… De eigenaresse van Kaldenbroeck, Marlies Stoot, bedacht voor mij en vele anderen een oplossing. Nadat ze veel tijd had doorgebracht in India en verknocht was geraakt aan hun kijk op gezondheid, besloot ze de Indiase ayurveda naar Nederland te halen. Ze begon Kaldenbroeck, huys voor puur leven. Nou ja, huis… Zeg maar gerust kasteel, want Kaldenbroeck is gevestigd in een oud kasteeltje met een schaapskooi. Afgelopen najaar logeerde ik hier een nacht. Wat een heerlijkheid: wakker worden in een stijlvolle kamer, terwijl de wind om de nabijgelegen treurwilg raast. Terwijl het nog donker was en stilletjes aan licht begon te worden, volgde ik een yogales. Heerlijk begin van de dag. De rest van de dag stond in het teken van ayurveda-behandelingen. Terwijl ik warme olie op mijn lichaam kreeg gegoten, ontspande ik steeds een beetje meer. ’s Avonds aten we een ayurvedische maaltijd. Nooit geweten dat griesmeel met granaatappelpitten zo lekker kon zijn. Kaldenbroeck is in een woord geweldig. Echt een plek om tot rust te komen.

Prijs: 90-150 euro per nacht
Best thing: warme olie over je voorhoofd laten masseren

Nog een verzoekje: wil je als je hier boekt erbij vermelden dat je via mijn blog komt? Dan weten Marlies en ik hoeveel mensen via Your Future Postcard zijn gekomen en dat is altijd leuk om te weten.

www.kaldenbroeck.eu

kaldenbroeck-living kaldenbroeck-suite