Ik had met Pinksteren eigenlijk geen plannen. Totdat ik vorige week een mailtje kreeg van Aad en Saskia met de vraag of ik hun gloednieuwe vakantiehuis in Noordwijk wilde testen. ‘Euh… ja!’ En zo reden we afgelopen weekend naar de kust en sliepen als een van de eerste gasten in een heerlijk vakantiehuis in Noordwijk.

Saskia en Aad waren al een tijd op zoek naar een vakantiehuis in Noordwijk. Er kwam een plekje vrij, aan de rand van een kleinschalig en rustig vakantiepark, op loopafstand van de duinen en het strand. Precies wat ze zochten, behalve de bungalow zelf dan… Die was namelijk nogal gedateerd. Perfectionistisch als het stel is, lieten ze een gloednieuw vakantiehuis op dezelfde plek bouwen. Samen met een interieurstylist ontwierpen ze hun droomhuis. Met veranda, strakke betonnen vloeren (met vloerverwarming), design keuken, houtkachel, drie slaapkamers, badkamer met regendouche, apart toilet, volop kastruimtes- geïntegreerd in de muren- en een heel bijzonder bankje dat van binnen naar buiten doorloopt en in het midden doorkruist wordt door een schuifraam. Super mooi dus! Toen we aankwamen keken we onze ogen uit. Zoiets moderns verwacht je helemaal niet op zo’n vakantieparkje.


Kindvriendelijk vakantiehuis

Leuk vond ik dat Saskia en Aad hun gasten een super welkom gevoel geven. Ze wachten je als het even kan persoonlijk op, zodat ze je een rondleiding kunnen geven door hun huis. Ook tips voor leuke dingen in de omgeving schudt het stel zo uit hun mouw. In de koelkast stond een flesje wijn, wat melk en water. Ook was er broodbeleg voor de eerste ochtend plus koffie (Nespresso) en thee. Zo fijn als zoiets aanwezig is! En om het helemaal af te maken, stond er ook nog eens een vers boeket bloemen op tafel. Aan de kindjes was ook gedacht. Saskia wist dat we met Olivier en Lola zouden komen. Lola is nu 9 maanden en voor haar had ze een wipstoeltje, kinderstoel, opgemaakt campingbedje en aankleedkussen klaargezet. Voor Olivier was er een mandje speelgoed. Super! Het huis is sowieso enorm kindvriendelijk. Alles is gelijkvloers, er is een stapelbed (en een twijfelaar) en de tuin is afgesloten met een hekje. En naast het huis ligt een kleine speeltuin. Daar heeft Olivier heerlijk gespeeld.

Leuke strandtenten dichtbij

Nadat wij het huis ontdekt hadden en buiten onder de veranda van onze lunch genoten, gingen we naar het strand. Dat kan dus lopend, maar wij wilden graag naar een specifiek deel van Noordwijk. Namelijk daar waar de mooiste strandtenten zijn, te weten: Witsand, Tulum en de Branding. Kijk maar eens naar de foto’s en je snapt waarom we de auto speciaal hiervoor namen!

Dikke aanrader dit vakantiehuis in Noordwijk

Wij hebben 1 nachtje op uitnodiging in dit vakantiehuis in Noordwijk geslapen. En dat was veel te kort natuurlijk! Olivier was zelfs een beetje verdrietig dat we weg gingen, hij wilde veel langer blijven! Helaas begint de school morgen weer en moeten wij weer werken, dus het bleef bij een bliksembezoek. Maar wie weet komen we nog wel eens terug. Voor wie ook graag naar dit mooie huis wil: het is vooralsnog vrij in de zomervakantie en dat is best een unicum aangezien de meeste leuke huizen al verhuurd zijn. Tja, dat is dan weer een voordeel van een net nieuw huis: mensen moeten het nog weten te vinden. Bij deze!

Voor informatie kun je mailen naar Saskia en Aad via saskia.van.roode.71@gmail.com
Zeg je erbij dat je via mij komt? Thanks!
Richtprijs voor juni is 935 euro per week. (altijd handig om te weten)

Saskia : )