Hoe leuk online ook is, ik word er toch altijd heel blij van als een van mijn verhalen in een magazine staat. Deze maand ben ik heel blij want niet één, maar vier verhalen van mij staan nu in de Vakantiespecial van Ouders van Nu. Zo schreef ik over onze vakantie in Puglia en dan met name ons verblijf in een trullo via Interhome. Ons zoontje staat paginagroot afgebeeld, dus hij is nu al een beetje een model : ) Ik vind het een erg mooie reportage geworden. Tekst en foto’s zijn allemaal van mij, dus ik ben best een beetje trots.

FullSizeRender

FullSizeRender-1

Naast de reportage over Puglia schreef ik ook nog een artikel over glamping, een ervaring die ik dankzij een bloggersweekend met Aanzee.com meemaakte. En ik deelde mijn favoriete kidsproof vakantie-adresjes. En dat niet alleen. Ik mocht ook drie andere bloggers naar hun favorieten vragen. Ik koos voor Tikva van Gezin op Reis, Saskia van Tante Tipi en Marleen van Bijzonder Plekje. Allemaal mama’s en dol op reizen, dus ze wisten veel leuke plekken te tippen. Wil je een aantal van mijn kidsproof tips weten? Dit zijn er 6:


Pizza!

In Umbrië (Italië) hebben de Nederlanders Torben en Klaartje een waar kinderparadijs gecreëerd. Speelgoed is aanwezig, net als een groot zwembad.  Eens per week is het pizza-avond. Kinderen mogen zelf hun pizza maken en dat is één groot feest.
www.casasancarlo.com

Van hout

Slapen op de vide van een mooi Scandinavisch houten huis, je eigen tuin met schommel in de boom en lopend naar het strand van Noordwijk. Klinkt goed, niet?
www.huisjevanhoutinnoordwijk.nl


Bed in Bangkok

Zelfs in het drukke Bangkok kun je kindvriendelijk logeren. En wel in B&B Phranakorn Nornlen. Niet alleen zijn de kamers allemaal heel leuk en kleurrijk ingericht, er is ook een speelhoek, tv-kamer, dakterras met moestuin en je kunt creatieve workshops volgen.
http://www.phranakorn-nornlen.com


Brocante paradijs
Stel je voor:  een weelderige tuin met bistrostoeltjes en een paar fruitbomen. Een slapende kat tussen de struiken en een brocante huis met bad op pootjes. Dat allemaal is L’epicerie de pape in het Franse Normandië. Ideaal voor families is het tuinhuisje met vintage caravan, waarin de kinderen kunnen slapen.
www.lepiceriedupape.com


In the city

Stedentripje met kinderen? Slaap dan in een van de locaties van Retrome. Je hebt hier je eigen appartement midden in Rome of Barcelona. Mét keuken en super toffe vintage inrichting vol met Portugese tegeltjes.
www.retrome.net

Op het strand

Aan het strand van Kijkduin, bij Den Haag, kun je slapen in een gloednieuw huisje op het strand. Terwijl de kinderen zandkastelen bouwen, genieten jullie een meter verderop van een wijntje op je eigen veranda.
www.haagsestrandhuisjes.nl

 

Wil je alle adresjes (en dus ook die van de andere bloggers) lezen? Koop dan de Ouders van Nu!

 

IMG_1898
Meer publicaties van mij in magazines lezen? Kijk dan hier.