Als ik aan Frankrijk denk, zie ik meteen een mooi huis met brocante meubels voor me. Niet truttig, maar een mix tussen industrieel en nostalgische romantiek. En stokbroden natuurlijk. Met Bon Mamam jam. Plus een tuin met bistrostoeltjes en een paar fruitbomen. Misschien met een slapende kat tussen de struiken…. Of draaf ik nu door? In elk geval: ik heb een plek gevonden die helemaal voldoet aan mijn ideaalbeeld van een Frans vakantiehuis: L’epicerie de pape in Normandië. Er zijn twee kamers (twee – en driepersoons) in het huis van de eigenaren en er is een klein tuinhuisje. Ook staat in de tuin een vintage caravan waar je kinderen kunnen slapen of waar je even kunt chillen met een boek. Het huis is fantastisch ingericht met veel oog voor details. Als je van een superstrak interieur houdt, vind je het misschien helemaal niets, maar zeg nou zelf: Frans is het wel!

Prijs: 80 euro voor een tweepersoonskamer
Best thing: appels plukken in de boomgaard

lepiceriedupape.com

epicerie-du-pape-9 epicerie-du-pape-3

epicerie du pape2