Ik had onze zesjarige beloofd om weer een keer naar de sneeuw te gaan. Te gaan skiën en sleetje rijden. Het liefst in Zuid-Tirol, want onze kersttrip naar de Dolomieten is nog steeds zijn favoriet. Maar nu met Corona lijkt het me geen goed idee om te gaan. En dus moeten we het een jaartje uitstellen. Jammer natuurlijk. Ik vroeg me ook af: hoe doen sportmerken dat met hun wintersportcollectie? Koopt iemand nu nog een nieuwe skibroek of skijas? Protest dacht goed vooruit en lanceerde naast de reguliere wintercollectie een toffe streetwearcollectie.

Streetwear wintercollectie

Protest ken je waarschijnlijk wel van de bikini’s, swimshorts en de hippe skijassen. Nog steeds vind je in hun wintercollectie warme winterjassen voor dames en heren. Maar ook als je niet op de lange latten staat kun je bij Protest terecht. NXG is de naam van Protest nieuwste streetwearcollectie, bestaande uit comfortabele winterjassen, warme damessweaters, vesten en stoere hoodies. Ook in de reguliere collectie vind je genoeg warms om de winter in Nederland door te komen. Ideaal aangezien we een winter tegemoet gaan waarin we misschien vaker buiten afspreken dan we gewend waren.

Hippe broek

Warme outfit testen

Om ons kennis te laten maken met de collectie mochten we van Protest shoppen uit de nieuwe wintercollectie. Ik koos een teddy vestje in retro kleurcombinatie. Gijs viel voor een winterjas uit de NXG collectie. Deze scoort hoog op warmte terwijl hij super slank afkleedt. Mijn eerste reactie was dan ook: hoezo is dit een winterjas? Hij oogt echt als tussendoorjas, maar volgens Gijs is hij echt lekker warm. Mijn teddy jasje draag ik nu al dagenlang als ik naar buiten ga ( en het niet regent ). Ideaal voor een boswandeling of wanneer ik even in de tuin zit. Visite ontvangen we nu bij voorkeur buiten in de tuin. Met een warm vest en de buitenhaard aan gaat dat prima. Ik vind het zelfs wel prettig en vroeg me hardop af waarom we dit vorig jaar niet deden. Want veel buiten zijn is natuurlijk hartstikke gezond. Ik ben zelfs al plannetjes aan het bedenken voor kerst 2020. Iets met snert bij de vuurkorf en pizza uit de buitenoven. Heel corona-proof. De foto’s hieronder (met onze nieuwe outfits) zijn trouwens gemaakt bij Stayokay Gorssel, dat gevestigd is in een Noors jachthuis. Echt een aanrader!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Protest. Wil jij ook zo’n warme outfit? Met de code futurepostcard10 krijg je 10 % korting op de gehele Protest collectie. De code is geldig tot 1 maart 2021.