Toen ik samen met vriendin Maryke bij Melania op Ibiza logeerde, leerden we haar vriendin Moni kennen. Moni is Nederlandse en woont deels op Ibiza. Laatst stuurde ze me een mail om te vertellen dat ze nu ook een studio op Ibiza verhuurt. En omdat deze er Postcard-waardig uitziet deel ik haar plekje graag met jullie.

Studio voor 2 (plus baby)

Moni’s studio lijkt wel een beetje op die van Melania. Een frisse kamer met kleine kitchenette, badkamer en een zitje buiten. Ook de ligging komt overeen, want de studio bevindt zich vlakbij Santa Gertrudis, een van de leukste dorpen op Ibiza. Santa Gertrudis is een levendig dorp vol restaurants en barretjes, maar de studio bevindt zich lekker rustig op het platteland. Je bent omringd met planten en bloemen en ’s avonds kun je de heldere sterrenhemel zien. Fantastisch toch? De studio is geschikt voor 2 volwassenen en eventueel een baby, zolang het kindje maar in een campingbedje kan. Onze 6-jarige is helaas al te groot… Balen. Hij zou dit hangende bed trouwens wel ontzettend gaaf vinden! (ik ook)

De keuken
Lekker sfeertje!

Tuin met zwembad

Binnen ziet het er tiptop uit, maar buiten ook! Je hebt een eigen terras en je mag gebruik maken van het gezamenlijke zwembad. Schommelend onder de pergola met een boekje erbij… Dan een duik in het water… Het ziet er heerlijk uit. Wil jij hier naartoe? Neem dan contact op met Moni door te mailen naar moni@thetravelclub.nl en vermeld erbij dat je via Yourfuturepostcard komt, dan maakt ze vast een mooie aanbieding voor je. De prijzen liggen tussen de 115 en 130 euro per nacht. Goed betaalbaar voor Ibiza begrippen!