Ik ben net terug van Ibiza en heb weer een pareltje ontdekt. Reisgenoot Maryke en ik sliepen bij de Nederlandse Melania. Zij verhuurt op haar eigen terrein (in het Noorden van Ibiza, vlakbij San Miguel)  twee mooie zelfstandige studio’s, gelegen achter haar eigen huis. Waar eerst een oude schuur stond, staan nu twee moderne studio’s, gezellig en lekker creatief ingericht door Melania (ik wil ook zo’n love hoofdbord!).

De twee studio’s liggen naast elkaar, de terrassen gescheiden door een schutting, zodat je toch alle privacy hebt. Elk mini-huisje is ingericht met keuken, badkamer (goede douche!), een groot tweepersoonsbed en een slaapbank. Je kunt dus ofwel 1 studio huren voor 2 personen (en kind) of twee studio’s voor de hele familie. Het zwembad ligt achter het huis van Melania en mag je gewoon gebruiken, net als de barbecue. Ook krijg je er een paar huisdieren bij, want het gezin heeft katten en honden.

ibiza appartement huren met zwembad kids leuk appartementje ibiza met zwembadibiza appartement huren 4ibiza appartement huren2

De studio’s liggen op een leuke en centrale plek op het eiland, vlakbij San Miquel. Vanaf hier ben je binnen een kwartier op het strand van Benirras (van de trommelconcerten bij zonsondergang) en nog sneller ben je in Santa Gertrudis, het restaurantdorp van Ibiza. Superlocatie dus.

Ik zeg: ideaal plekje en nog (voor Ibiza-begrippen) betaalbaar ook. Om te boeken kun je contact opnemen met Melania via haar Facebookpagina. Wil je erbij zeggen dat je via mijn blog komt? Dat vinden zowel Melania als ik leuk om te weten. : )

Best thing: de centrale locatie, de rust en het zwembad voor je deur.
Prijs: afhankelijk van het seizoen. In mei en oktober betaal je bijvoorbeeld 90 euro per nacht, in juni en september 120 euro.

PS. Zie ons lelijke eendje mooi geparkeerd staan bij Melania! We huurden deze auto via Ducks United. Cool he?