Als het net zo’n mooie zomer wordt als vorig jaar, hoef ik niet richting buitenland. Dan is Nederland helemaal prima. Vooral met een baby vind ik het best wel relaxt om binnen 2,5 uur rijden op plaats van bestemming te zijn. En dus begint de zoektocht naar een leuk vakantiehuis. Deze 3 beauty’s vond ik op NOVASOL en wil ik graag met je delen… En ze liggen alle drie gewoon in ons kikkerlandje.

Huisje bij zee in Julianadorp

Dit mooie vakantiehuis staat op een vakantiepark in Julianadorp – Noord-Holland. Het is licht en modern ingericht en je kunt er met vier personen in. Je hoopt natuurlijk op mooi weer, zodat je in de tuin kunt relaxen, of naar het strand kunt (wat op loopafstand schijnt te zijn). Maar als het een keer een dag regent, is het geen straf om binnen te zitten. Houtkacheltje aan, spelletjes doen en lekker koken: gezellig toch? Je vindt het huis op NOVASOL onder code HNH388.

Vakantiehuis in Noordwijk

Een beetje in dezelfde stijl als het vorige huis, vond ik dit mooie vakantiehuis in Noordwijk. Ook weer licht, modern en mooi ingericht. En met een ruime tuin. Dit vierpersoons vakantiehuis staat op een klein bungalowpark in Noordwijk. Alles is  gelijkvloers en ruim ingedeeld. De grote ramen vind ik echt prachtig. Je kijkt vanaf de bank zo de tuin in! Of je zet de openslaande deuren lekker open, zodat binnen en buiten samen gaan.  Ik zie mezelf hier wel zitten. Lekker naar het strand, relaxen in de tuin en tussendoor wat leuke stadjes bezoeken. Ook enthousiast? Zoek op huiscode HZH014.

Schattig houten vakantiehuis voor twee (met sauna!)

Voor ons niet geschikt, want slechts voor 2 personen, maar toch het vermelden waard, want wauw, wat een mooi huisje! Dat hout, die luiken! Net een lief, schattig boshuisje. Dit tweepersoonshuis is dan ook echt en oase van rust, wellness.  Het ligt in Bruchterveld, een plaatsje op de Sallandse Heuvelrug. Hier vind je nog rust, ruimte en pure natuur. Na een dag wandelen of stadjes bezoeken geniet je van je eigen sauna of een wijntje op je terras. Het huisje is klein, maar compleet ingericht met veel hout en een bedstee om in te slapen. Super romantisch! Nog leuker: bij de eigenaar kun je een 2cv huren om de omgeving te verkennen.  Tip: bezoek het kunstenaarsdorp Ootmarsum. Je vindt dit huisje via code HOV045 op NOVASOL.

 

Dit artikel is een samenwerking met NOVASOL, de huisjes zijn door mij persoonlijk geselecteerd.