Ik heb een zwak voor vakantiehuizen die mooi zijn in hun eenvoud. Waar stoer en romantisch samengaan. En waar de natuur dichtbij is, maar je ook snel in een leuk dorp bent. Frankrijk is daarom een ideaal vakantieland, want dit soort plekken vind je hier volop. Een erg leuk voorbeeld van zo’n plek is La Grange de la Bessaronnie in de Dordogne. Dit sfeervolle vakantiehuis was ooit een tabakschuur, maar is door eigenaresse Claudia liefdevol omgetoverd tot een prachtige accommodatie. Gasten kunnen het vakantiehuis met drie slaapkamers huren.De slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer, dus voor iedereen is er volop privacy. Kijk maar eens hoe mooi deze kamers zijn…

brocante b&b frankrijk

mooi hotel frankrijk

De woonkamer is knus met een houtkachel, een gezellige zithoek en een keuken. En omdat je in Frankrijk bent, is er natuurlijk de nodige brocante, maar zonder dat het truttig wordt. De inrichting is landelijk en eenvoudig vol stoere materialen zoals baksteen en hout.

IMG_2268 IMG_2234

Erg fijn vind ik de grote tuin met zwembad en terras. Een ideale plek om lekker lang te tafelen, een boek te lezen en te genieten van alle rust. En heb je zin in vertier? Dan zijn steden als Bordeaux en Bergerac niet ver weg.

IMG_1922

 

Best thing: mooi huis, mooie omgeving: wat wil je nog meer.
Prijs: vanaf 1100 euro per week.

www.lagrangedelabessaronnie.com