Mensen die mij kennen weten het al lang. Ik wil naar Thailand. Volgend jaar moet het eindelijk gebeuren. Wat mij betreft in elk geval, vriendlief sputtert nog wat tegen. Ik ga proberen hem over te halen met dit geweldige adres: Relax Bay op het prachtige eiland Koh Lanta. Want wie wil daar nou niet naartoe? Dineren met je voeten in het zand, vanuit je rieten bungalow zo de knalblauwe zee induiken, boekjes lezen in een hangmat, verse kokosmelk drinken uit een rietje… Ik zie het helemaal zitten. Het liefst logeer ik in een bungalow met uitzicht op zee, maar een ingerichte tent op het strand (met toilethokje erachter, want het moet wel leuk blijven) lijkt me ook wel romantisch. Nu nog even iemand overhalen…

Best thing: dat mega-grote loungebed op het strand
Prijs: ongeveer 30 euro voor een bungalow

www.relaxbay.com
Goedkoop vliegen naar Thailand