In september ga ik weer naar Ibiza. Ik heb er echt enorm veel zin in. Om me alvast voor te bereiden, heb ik de nieuwste reisgids over Ibiza besteld: Come in we’re open. Het zonnetje scheen, dus ik ben in de hangmat gaan liggen, met het boekje erbij en een ijskoffie binnen handbereik. Al snel droomde ik weg bij alle prachtige plaatjes en beschrijvingen van leuke winkels, restaurants en hotels. Deze reisgids is echt top! Het is geen standaard reisgids met een stukje geschiedenis van het eiland, natuur en fauna en informatie over klimaat en gezondheid, maar eerder een boekje vol met hotspots. De gids is ingedeeld op ‘regio’ en beschrijft per regio de leukste plekken. Ook Formentera, het kleine eiland naast Ibiza, wordt beschreven. Bij zo’n beetje elke tip is ook een foto geplaatst, dus het boekje is naast informatief ook nog eens prettig om te zien. Ook leuk zijn de illustraties van de regio’s: een kaart met daarop enkele leuke plekken aangeduid.

Come in we’re open Ibiza is de eerste van een nieuwe reeks reisgidsen. Het is geschreven door Iris en Odette, die zo te lezen een heerlijke tijd hebben gehad op Ibiza terwijl zij naar al deze plekken speurden. Zelf heb ik uiteraard ook al een lijst gemaakt met plekken die ik wil bezoeken, onder andere: Giri Residence, Casa Colonial en Casita Verde. In het boekje zit een pagina voor notities, dus daar heb ik ze ingezet. Super handig. Deze reisgids gaat zeker weten mijn koffer in.

Ook hebben? Je kunt deze reisgids hier kopen

come in we're open ibiza

leuke illustraties

reisgids ibiza

leuke adresjes