Bali is al een paradijselijk eiland op aarde, zou je zeggen toch? In toeristische plaatsen als Kuta en Seminyak heb je zon, zee, strand, goedkope kleding en goedkoop eten binnen handbereik. Leuk voor even, maar ik vond het strand niet echt bounty-eiland aandoen. Dit kan beter, dacht ik. Op aanraden van een vriendin, kwamen we bij Finn’s Beachclub terecht. Finn’s Beachclub is zoals ze zelf zeggen: A piece of paradise. En daarvan is niets gelogen. Het begint al bij de lift naar het strand tussen de bergen door, waar je omringd bent door tropische planten en bomen. En als je goed oplet, zie je af en toe een aapje door de bomen slingeren!

DSCN0869

Om de hele dag toegang te krijgen tot het strand, betaal je aan het begin al een bedrag, dat gelijk een bon oplevert om te lunchen in het restaurant op het strand. Vanuit de lift loop je het strand op. Parelwit zand, een azuurblauwe zee met hoge golven en je wordt ook nog eens op je wenken bediend. Zodra je komt aanlopen, staan er al twee medewerkers van het resort klaar om bedjes op te maken voor je, inclusief parasol. Iets voor als je echt even wilt relaxen dus, want je waant je echt in een luxe oord. Handdoeken worden ook uitgedeeld, dus je hoeft ze zelf niet mee te slepen. En als je het strand zat bent, ga je met de lift weer naar boven en relax je nog even aan de infinity pool, want die is er ook. Naast het zwembad heb je ook een veldje met loungestoelen, waar je een infinity voetenbadje hebt (leuk voor foto’s).

IMG_8489IMG_8467-2

 

Finn’s beachresort zit in het zuidelijkste puntje van Bali, maar met de taxi ben je er zo (en een taxirit kost daar natuurlijk ook niets)!

Best thing: zie die infinity pool!!!
Prijs:150.000 rupia (ongeveer € 10,-)

www.finnsbeachclub.com

 

jessicaDit artikel is geschreven door gastblogger Jessica. Zij reisde in het voorjaar van 2014 drie maanden door Azië, Nieuw-Zeeland en Australië.