Vorig jaar bezocht ik het Griekse eiland Milos samen  met mijn moeder (lees hier hoe dat was). Wat zijn we enorm verrast door de schoonheid van dit relatief onbekende eiland. Echt, ik zou zo weer terug willen. Milos is te bereiken per ferry via Santorini en is een van de mooiste eilanden die ik heb gezien. Tijdens ons bezoek bezochten we hotel Salt en dit hotel wil ik graag met jullie delen, want o, o, o, wat mooi!

 

Die jacuzzi!

Salt is een zogenoemd boutique hotel met kamers in verschillende stijlen en grootte. Het mooist zijn de luxe suites met jacuzzi, maar die zijn natuurlijk ook het duurst (eigenlijk behoorlijk onbetaalbaar voor de normale mens). Het hotel ligt pal aan zee, dus mooi uitzicht gegarandeerd. Wij hebben op het fantastische terras genoten van een frappé (ijskoffie) en ik droomde al helemaal weg over hier overnachten. Kon niet, het hotel zat vol. Dus mocht je naar Milos gaan (sowieso een aanrader), check dan even dit hotel. Het zit wel in het luxe segment, maar dan heb je wel wat!

Best thing: neerploffen op een van de banken en mijmeren over zee met een frappé in je hand.

Prijs: vanaf 110 euro in laagseizoen.

Hier kun je boeken.