Ik heb de zomer in mijn bol. En zin in shoppen voor mijn volgende stedentrip. Nu vind ik het altijd lastiger om kleding in te pakken voor een stedentrip dan voor een strandvakantie. Voor een weekje strand heb je genoeg aan slippers, een zomerjurkje en je bikini. Maar als je een dag door een stad loopt, wil je niet op slippers lopen. En ook niet in een bikinitop. Daarom heb ik deze outfit bij elkaar geshopt. De laarsjes zijn alvast besteld bij Sacha!!

hoedje

Hoedje tegen de zon van By pael

maison scotch top

Witte broderie top van Maison Scotch

short maison scotch

Short met print van Maison Scotch

enkellaars boho franjes

Boho enkellaarsjes van Sacha

 

 

tas

Voor een stedentrip probeer ik altijd zo min mogelijk kleding mee te nemen, zodat ik alles in mijn trolley kan pakken en alleen handbagage hoef in te checken. Dat scheelt weer geld voor een koffer. Inmiddels ben ik inpak-kampioen. De truc: combineren. Een wit shirtje zoals hierboven staat leuk op heel veel broeken. En door enkellaarsjes zonder hak te kiezen, kan ik er de hele dag comfortabel oplopen, zonder dat ik er shabby uitzie. Ze kunnen dus ook gewoon ’s avonds tijdens een etentje aan. Verder draag ik  laarzen en een lange broek altijd in het vliegtuig om gewicht te sparen.

Onmisbaar op stedentrip zijn verder een hoed tegen de zon en een handtas of rugzak die groot genoeg is om er een camera, zonnebrandcrème en mijn portemonnee in te bewaren. En meestal koop ik een reisgids, mét plattegrond, want ik verdwaal nogal snel ; )

Wat nemen jullie mee op stedentrip?