Kennen jullie de thrillers van de Zweedse schrijfster Camilla Lackberg? Ik ben er dol op. Heb al haar boeken verslonden. De verhalen spelen zich af in het Zweedse kustplaatsje Fjallbacka. Elke keer als ik haar boeken lees, waan ik me in Fjallbacka. Ik zie de gekleurde vissershuizen voor me, de zee, de mensen, de bootjes en ik ruik de geur van verse kaneelbroodjes. En dan wil ik maar één ding: naar Fjallbacka. Het is een toeristisch plaatsje aan zee, van waaruit je de eilanden kunt bezoeken. Het lijkt me helemaal geweldig. Op Airbnb vond ik dit leuke huis. Perfect voor een gezinnetje, want het biedt plaats aan 5 mensen. Het is helemaal zoals ik het me voorstel. Een roodgeverfd houten huis met een tuin en een geïmproviseerde jacuzzi. Een knusse woonkeuken, houtkachel en lekkere dekentjes overal. Verder kun je er kajaks pakken en daarmee de zee opgaan. Op de veranda hangt een hangmat, om het sprookje nog completer te maken. het huis ligt vlakbij Fjallbacka. Ik zie het dus al helemaal voor me. Maar dan wacht ik wel tot het nieuwste boek van Camilla Lackberg uit is, zodat ik die daar kan lezen.

huis huren B&B fjallbacka fjallbacka huisje huren met hangmat huisje in fjallbacka met wellness beach house fjallbacka vakantiehuis zweden fjallbacka tanum huisje bij water zweden fjallbacka a532226981ec5344a2c153ca396aa5cf zweeds strandhuisje

 

Best thing: de sfeer, de natuur en dat het bij Fjallbacka ligt!
Prijs: 130 euro per nacht voor het hele huis

Hier kun je boeken

Meer leuks in Zweden zien? Kijk eens bij mijn blog over dit hotel in Stockholm