In de Drome Provencale in Zuid-Frankrijk ligt een plaatje van een vakantiehuis: au Rêve Chatoyant. De Nederlandse Frans, Lisa en Jop heten je hier van harte welkom. Op hun terrein aan de rivier hebben ze  gastenkamers, twee mooie vakantiehuizen (voor 4 en 6 personen), een oldskool caravan en een pipowagen. Voor ieder wat wils dus. De pipowagen is voor 2 personen en erg schattig, met een eigen zitje vooraan. De caravan biedt plaats aan vier mensen. Ook erg gaaf. Maar als je iets meer ruimte wilt, kun je beter het vakantiehuis kiezen.

leuk en goedkoop vakantiehuis Frankrijk provence woonwagen leuk en goedkoop vakantiehuis Frankrijk provence 7 caravan huren provence

Wat ik leuk vind aan deze plek is dat er overal zitjes zijn, verspreid over het terrein. Daar een tafel met stoeltjes, iets verder een bankje, dan weer een paar strandstoelen. Super relaxt. Het geeft meteen dat Franse bric a brac- effect. Een zwembad is er niet, maar wie wil afkoelen kan de rivier in, die grenst aan het terrein. ’s Avonds wordt de tuin sfeervol verlicht en kun je genieten van zwoele avonden en krekelgeluiden. Heerlijk! Dit mooie plekje bevindt zich in de Provence. Voor tips over deze mooie regio kun je mijn blog met 5 mooie plekken in de Provence lezen.

leuk en goedkoop vakantiehuis Frankrijk provence 6 11057298_843269102394635_2009959320475875259_n leuk en goedkoop vakantiehuis Frankrijk provence 5

Hiernaartoe? Ik zou het zeker doen! Wil je als je boekt, zeggen dat je via mijn blog komt? Dat vinden de eigenaren en ikzelf leuk om te weten : )

Best thing: Franse wijntje drinken voor je eigen pipowagen! Of caravan, of kamer, of huis…. ; )
Prijs: vanaf 63 euro per kamer per dag en 200 euro per week voor de pipowagen.

www.revechatoyant.com