Ik moest heel erg lachen toen ik dit hotel tegenkwam op internet: het Keio Plaza hotel in Tokyo. Dit hotel heeft namelijk een Hello Kitty kamer. Zo hee, wat een kitsch en wat een boel roze. Maar o, wat is het leuk! In Nederland zou ik echt nooit in zo’n hotelkamer willen slapen, maar als ik ooit naar Tokyo ga, dan is dit waar ik wakker wil worden. Me even een klein meisje wil voelen tussen alle kinderachtige plaatjes. Loungen in een stoel in de vorm van een pump. Ontbijten met Hello Kitty bestek en koekjes… Heerlijk!
hello-kitty-hotel-tokyo-japan hello-kitty-hotel-tokyo-japan-design

hello-kitty-hotel-tokyo-japan-5
hello kitty room

En omdat kleine meisjes dol zijn op cadeautjes, mag je de meeste Hello Kitty spulletjes meenemen uit je kamer. Zo staat er een Hello Kitty knuffel voor je klaar samen met briefpapier, een tas, een waterflesje en een pen.

hello-kitty-hotel-tokyo-japan-2
Voorlopig staat Japan niet op onze travellist, maar als het zover is, zal ik eens voorzichtig informeren of vriendlief dit hotel ziet zitten. Ik hoop dat hij er de humor van inziet : ) Al vrees ik dat we vanwege de prijs toch een ander hotel kiezen hoor. Misschien wel een capsule hotel, een formule die in Tokyo helemaal in is. Je slaapt dan in een capsule. Ik denk dat mijn vriend dit wel avontuurlijk vindt, maar dat ik toch liever iets meer ruimte heb. Maar goedkoper is het wel. Wat zou jij kiezen?

Kiba-Hotel-Tokyo capsule hotel

Best thing: de kamer is een en al Japanse gekkigheid!
Prijs: op aanvraag, maar reken op 300 euro per nacht!

Boeken?
De Hello Kitty hotelkamer boek je hier
De capsules boek je hier

Meer informatie over Tokyo en verschillende slaapplekken in Japan of Tokyo lees je hier: Tokyo.nl