Ik google wat af de laatste dagen. Het is namelijk tijd om een vakantiebestemming voor de zomer te zoeken. Geen verre oorden nog, want onze kleine gaat mee en hoewel ik altijd dacht dat Thailand met een baby best kan, ben ik toch nog even voorzichtig en wil ik liever in Europa blijven. Waarschijnlijk gaan we naar Italië. We zoeken een huis voor 5 personen want mijn ouders gaan mee. Handig en gezellig, want oppas en leuk gezelschap in één. Toscane staat hoog op onze verlanglijst want daar is het zo makkelijk met kleine kinderen. Overal fijne restaurants, waar je prima met een baby kunt zitten, leuke dorpen, de zee dichtbij als je wilt en natuurlijk de mooie natuur. Maar nu dus nog een huis zoeken. En dat is best moeilijk met vier volwassenen met allemaal een eigen mening. De een wil per se een zwembad, de ander wil vooral rust en natuur. Weer een ander gaat voor sfeer en dan moet de prijs ook nog eens iedereen schikken. Aan mij de schone taak om deze zoektocht te begeleiden en steeds voorstellen aan de rest van de familie te doen. Vandaag ben ik op de site Rentvilla blijven hangen. Hier vind je een overzicht van vakantiehuizen in Europa, waaronder dus Italië, van verschillende aanbieders, zoals Eliza was Here en Happyhome. Ik heb momenteel een voorkeur voor dit huis in Toscane. Ik zal het straks aan de rest voorleggen. Ben benieuwd. Als we naar dit wonderschone plekje gaan, lees je komende zomer meer op deze site. Ik surf nog even verder. Verslavend hoor al die mooie huizen bekijken…

grandi di toscana toscane
www.rentvilla.nl