Ik ben al weer aan het speuren naar droomplekken om deze zomer naartoe te gaan. Deze week viel mijn oog op een vakantiehuis in Andalusië. En ik was meteen hoteldebotel. Nee serieus, echt verliefd. Verliefd op het uitzicht, het zwembad, de kleuren, het interieur. Op alles aan dit huis. Ik had het liefst meteen willen boeken. Maar toen kwam meneer ratio de hoek om. ‘Er staat dat het niet geschikt is voor kleine kinderen.’ O ja… Plop. Weg dagdroom. Aangezien wij ons zoontje mee willen nemen en niet willen dat hij zo het zwembad inloopt, wordt dit huis helaas niets. Maar ik wil hem wel graag delen, want er zijn vast mensen die net als ik meteen enthousiast zijn en hier heel graag willen verblijven. Kijk maar wat ik bedoel met ‘heel mooi’.

vakantiehuis andalusie vakantiehuis andalusie boho huis

Het huis is geschikt voor 6 personen, dus het is ideaal voor een groot gezin, een vriendengroep of als je met meerdere gezinnen gaat. Je kunt zelfs nog een klein huisje erbij huren, zodat je er met 8 man terecht kunt. Het huis ligt bij het lieflijke dorpje Gaucin, zo’n mooi Andalusisch wit dorp. Achter het dorp pronken enorme bergen en het uitzicht vanaf het huisje lijkt ook al weggelopen uit een schilderij. Wat ik erg mooi vind, is dat je bijna overal in het huis uitzicht hebt: vanaf je slaapkamer, de eettafel, de balkons en natuurlijk vanaf de tuin en het zwembad. De inrichting is lekker bohemien, waar ik ontzettend veel van houd.

1417710evakantiehuis andalusie met uitzicht gaucin

Best thing: het uitzicht!!!
Prijs: vanaf 1100 euro voor een week voor het hele huis

www.taha.nl