Op Your Future Postcard vind je volop reisinspiratie. Je kunt reisverhalen en accommodaties zoeken op thema of op bestemming. Waarom ik deze blog ben begonnen? Reizen is mijn passie. Je ontmoet bijzondere mensen, ontdekt nieuwe dingen en ziet de mooiste plekken. Het gekke is dat ik de voorpret van de vakantie vaak bijna net zo leuk vind als de reis zelf: lekker het internet afstruinen naar de meest bijzondere slaapplekken. Ik kan er weken mee bezig zijn en heb inmiddels een heel boekje vol met adressen waar ik graag nog eens naartoe wil. Vaak vragen mensen me of ik nog tips heb voor hun vakantie. Ja, die heb ik. En omdat ik ze graag met iedereen wil delen, ben ik Your Future Postcard begonnen. Zodat mijn voorpret ook een beetje die van jullie wordt.

Alle accommodaties zijn door mij geselecteerd. Het zijn dus geen advertenties. Zo blijft de blog persoonlijk en niet commercieel. Om toch een beetje aan mijn blog te verdienen, staan er wel enkele advertenties/ banners op mijn site, maar deze zijn duidelijk herkenbaar. Ik hoop dat jullie dit niet storend vinden. Your Future Postcard is een inspiratieblog. Geen reisbureau. Je kunt dus niet bij mij boeken. Wel verwijs ik je via mijn site door naar de sites waar dat wel kan.

Ik wens jullie heel veel inspiratie en wegdroommomenten toe. Vooral bij onze reisvideo’s moet dat zeker lukken! Hebben jullie zelf tips voor leuke vakantiehuizen, b&b’s of hotels? Laat het me vooral weten. Wie weet wordt een van mijn tips dan your future postcard en die van jullie my future postcard!

Chantal

[enjoyinstagram_mb]