Kijk jij ook wel eens op de wereldkaart en fantaseer je over het zomaar prikken van een bestemming? Ik vind wereldkaarten fascinerend. Ineens wordt weer duidelijk hoeveel landen er zijn en hoeveel er nog te ontdekken valt. Bij ons thuis hangt deze mooie wereldkaart aan de muur op de kamer van de kleine man. Ik bestelde hem via wereldkaarten.nl, een webshop met heel veel mooie wereldkaarten. Speciaal voor jullie heb ik een leuke winactie: ik mag een wereldkaart naar keuze weggeven t.w.v. maximaal 50 euro.

Wereldkaart naar keuze

Je hoort het goed, je mag dus zelf een mooie wereldkaart uitkiezen. Bijvoorbeeld een klassieke wereldkaart op hout, een abstracte wereldkaart op plexiglas, een prikbord wereldkaart, een schoolplaat wereldkaart of net als ik een kids wereldkaart. De keuze is reuze! De wereldkaarten zijn er in allerlei prints en formaten. Zelf vind ik deze heel erg mooi.

Zo doe je mee met deze winactie*

Om kans te maken op zo’n mooie wereldkaart, wil ik graag van je weten waar in de wereld jij graag naar toe zou gaan en met wie. Je mag dit achterlaten in de comments onderaan dit bericht en/of op Facebook. Extra kans maken de mensen die mijn Facebookpagina volgen! Ik kies uiterlijk 6 mei de winnaar. Deze krijgt een tegoed van 50 euro om iets te bestellen op wereldkaarten.nl. Succes!

 

* De winactie is inmiddels afgelopen.