Ja, je leest het goed. Ik mag een telefoonhoesje weggeven. En nog een erg leuke ook. Je mag zelf namelijk het telefoonhoesje ontwerpen. Bijvoorbeeld met een eigen (vakantie)foto. Hoe je zo’n telefoonhoesje kunt winnen, lees je hier.

Het is eigenlijk heel simpel.

  • Laat op mijn Instagram of Facebook onder de foto die bij deze actie hoort weten dat je mee doet aan deze winactie.
  • Tag gerust vrienden die je ook zo’n leuk hoesje gunt.
  • Volgers maken meer kans om te winnen : )
  • De winnaar wordt deze maand bekend gemaakt op social media.
  • De winnaar mag een telefoonhoesje naar keuze kiezen via hoesjemaken.nl, voor zijn/haar eigen type telefoon.

Ik ging zelf voor mijn nieuwe iPhone 7 een hoesje ontwerpen. Ik koos voor een portemonneehoesje met een vakantiefoto van mijn zoontje erop. Zo kan ik elke keer als ik mijn mobiel pak, terugdenken aan onze fijne vakantie in Normandië. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het hoesje. Lekker stevig, mooie druk en origineel, want niemand anders heeft deze afbeelding natuurlijk : )

Succes met meedoen!