Ik ben zo iemand die nog steeds fotoalbums maakt. Ook al maak ik al jaren gebruik van een digitale camera en bewaar ik mijn foto’s op mijn laptop. Ik vind het heerlijk om eens in de zoveel tijd een echt tastbaar album erbij te pakken en door mijn vakantieherinneringen te bladeren. Kopje thee erbij. Gezellig. Het maken van zo’n album vind ik ook enorm leuk om te doen. Ik selecteer foto’s, maak mooie composities, plaats bij elkaar wat mooi bij elkaar kleurt en schrijf korte tekstjes erbij. Heel kneuterig in de trant van ‘Vandaag gingen we naar Pisa.’ Het leukst is altijd als het album gedrukt is en bij je op de deurmat valt. Zoals vanmiddag. Ik heb een fotoalbum gemaakt van de vakanties samen met mijn ouders en onze kleine. Erg mooi geworden. Een herinnering die ik blijf koesteren. Als ik naar mijn ouders ga, gaat het album mee en gaan we gezellig samen kijken. Zij zijn net zo fan van foto’s kijken als ik.

Winnen
Voor wie ook graag eens een fotoalbum maakt, heb ik een leuke winactie. Ik mag 20 euro shoptegoed weggeven van Webprint.nl, de site waarmee ik onderstaand album heb gemaakt. Je kunt het tegoed ook gebruiken om mooie foto’s op canvas af te drukken. De actie loopt via Facebook, maar je mag ook een reactie onderaan dit bericht achter laten als je kans wilt maken op deze leuke prijs. Meedoen is simpel: laat me gewoon even weten van welke vakantie jij graag een album zou willen maken. Succes!

IMG_9890

 

IMG_9891