Twee jaar geleden kocht ik mijn Kekke Camerariem, nadat ik hem op Facebook voorbij zag komen. Aztec printje, helemaal hip. Die moest ik hebben! En zo is mijn camerariem nu al twee jaar mijn trouwe metgezel tijdens het reizen. En dat is inmiddels ook wel te zien. Er zitten misschien nog wel zandkorrels van het strand op Curacao op. Een restje gemorste witte wijn uit Puglia en zonnebrandolie uit Ibiza. Toch is hij nog steeds mooi en gaat hij ook de komende jaren lekker mee op reis. Zo’n kleurrijke camerariem is ook veel leuker dan een saaie zwarte. Mijn Puglia-vrienden wilden dan ook meteen weten waar ik die mooie camerariem gekocht had. Ik heb ze het adres van de website gegeven, maar of ze ook besteld hebben, weet ik niet… Maar als je in Puglia bent, en een uitbundige Italiaanse ziet lopen met een Kekke Camerariem, dan is het antwoord ‘ja’. : )

Voor wie ook zo’n Kekke Camerariem wil, heb ik goed nieuws. Ik mag er namelijk een weggeven!
Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is me in een reactie (hieronder of op Facebook) laten weten welke camerariem je het mooist vindt. De collectie is enorm groot, dus neem even een kijkje op de website kekkecamerariem.nl om te zien welke jou het meest aanspreekt. Verder zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina én die van Kekke Camerariem liked. Op die manier maak je net even meer kans.

Veel succes! Ik maak eind deze maand de winnaar bekend (de winnaar is inmiddels gekozen: Anne gefeliciteerd).

kekke camerariem

 

 

hippe-oranje-camera-draagriem
landkaart-camera-riem