Via internet kwam ik in contact met de Nederlandse Marjolein. Zij en haar vriend Martijn verruilden hun leven in Nederland voor een bestaan op Ibiza.Wat jammer dat ik zelf net terug was uit Ibiza, anders had ik graag een nachtje op hun kleine finca geslapen. Marjolein en Martijn stellen namelijk één kamer beschikbaar aan gasten. Nova Ibiza, zoals hun Bed & Breakfast heet, is een van de weinige goed betaalbare plekken op Ibiza. Al vanaf 65 euro per nacht slaap je hier en krijg je een uitgebreid ontbijt, inclusief vitaminerijke fruitsapjes. De finca ligt in het noorden van Ibiza, vlakbij het dorp San Carlos, waar de bekende hippiemarkt Las Dalias wordt gehouden. Het strand Cala Nova ligt twee kilometer verderop. Ik houd zeker contact met Marjolein, want Ibiza is een van de plekken waar ik graag nog eens terugkom!

Prijs: 65-90 euro per nacht
Best thing: de laid-back sfeer

Nog een verzoekje: wil je als je hier boekt erbij vermelden dat je via mijn blog komt? Dan weten de eigenaren en ik hoeveel mensen via Your Future Postcard zijn gekomen en dat is altijd leuk om te weten.

www.nova-ibiza.com

hotel-ibiza-nederlanders    bed-breakfast-nova-ibiza

Meer lezen over Ibiza? Klik hier voor meer tips!