Ik kwam deze week midden in de nacht aan op Schiphol, na een fantastische persreis in Portugal. Treinen reden niet meer richting Zwolle. En ik wilde zo graag naar huis, mijn mannetjes knuffelen. Op de heenweg sliep ik in een hotel bij Schiphol, want toen vlogen we ook op onmogelijke tijden (zie eerder blog). Maar nu had ik echt geen zin om weer in een hotel te slapen. Na 5 nachten weg, wilde ik heel graag terug naar huis. En toen was daar Tinkerbelle.

Toen ik moe het vliegtuig uitstapte, stonden er twee lieve dames in paarse jasjes op me te wachten. Ze vroegen mijn naam en de donkerharige Tinkerbelle liep met me mee naar buiten, waar mijn taxi elk moment kon komen. We kletsten even wat over mijn reis en daar was dan mijn taxi, een behoorlijk grote bus voor mij alleen. Verder ging er blijkbaar niemand naar Zwolle. Mijn taxichauffeur had duidelijk zin in een praatje, maar ik moest hem teleurstellen, want al na enkele minuten dommelde ik in slaap. Vlak voor Zwolle werd ik wakker. Thuis! Dat ging makkelijk.

Ik gluurde even door de deuropening om te zien hoe mijn zoontje heerlijk lag te slapen en kroop naast vriendlief in bed. Hoe leuk je vakantie ook is, als je terug gaat, is niets zo fijn als weer in je eigen bed slapen, bij je eigen geliefden.

Tinker is een luchthaventaxi. Je boekt je taxirit van tevoren en kiest je ophaalpunt, plek van bestemming en of je een privé taxi of een gedeelde taxi wil. Voor de privé taxi betaal je uiteraard meer. Op Schiphol wordt je opgewacht door de zogenoemde Tinkerbelles. Ik vond het ideaal!

www.tinker.travel 

tinker taxi

 

#Deze blog is gesponsord door Tinker Travel, maar geschreven op basis van mijn eigen ervaring.