Als ik aan Turkije denk, zie ik vooral grote all-inclusive hotels voor me. Daarom was ik erg blij met dit pareltje: Turan Hill Lounge in het prachtige Faralya. Hier ben je even helemaal back to nature. De lodges en tenten zijn op heuvels gebouwd en hebben een fantastisch uitzicht over de middellandse zee. Verwacht geen luxe kamers met airco en boxsprings, maar authentieke, pure accommodaties (soort boomhutten) waar je in principe alles vindt wat je nodig hebt. Zoals een badkamer, bed en toilet. Ik zie mezelf al zitten in de loungebanken van Turan Hill.  Zo nu en dan even een verfrissende duik nemen in het zwembad en misschien wel een yogales nemen in het yogapaviljoen. Wat een leven!

Best thing: Verse smoothie in de hand en genietend van het uitzicht over de Kabak Valley en de zee.
Prijs:
vanaf 60 euro per nacht

www.turanhilllounge.com

turan-hill-hotel

turan-hill-lounge

hotel-turkije

turan-hull-3