Toen ik een paar weken geleden via Interhome een huisje in Puglia boekte, viel mijn oog op een huis op het eiland Tenerife. Het was een wit huisje met een houten overkapping en een zwembad voor de deur. Boven op een heuvel, met geweldig uitzicht. Geschikt voor 4 personen (2 slaapkamers) en inclusief speeltuin voor de kleine. Ik zag mezelf eerlijk gezegd al wel zitten. Ontbijten onder de ‘veranda’ met uitzicht op ons eigen zwembad, de bergen en de zee. Lekker zwemmen, zonder andere gasten erbij. Ons zoontje die veilig kan spelen in een speeltuin met hekje eromheen. Ideaal! En dan ook nog instant good weather, want het is Tenerife. Toch kozen we voor Puglia, want de vliegtickets naar Tenerife waren op dat moment heel prijzig en ik vond het toch relaxter om een korte vlucht te boeken met een klein kindje erbij. Maar als ik nog eens via Interhome ga, staat deze accommodatie zeker op mijn lijstje.
Ik liet dit huisje aan een paar andere mensen zien en die vroegen me meteen om een link. Vandaar dat ik deze accommodatie nu op mijn blog zet. Ik ben er nog niet zelf geweest, maar daar komt vast wel een keer verandering in.

kindvriendelijk vakantiehuis Tenerife vakantiehuis op tenerife interhometenerife vakantiehuis interhome

Best thing: je eigen zwembad én uitzicht op zee!
Prijs: vanaf 728 euro per week

www.interhome.nl

Zomervakantie lastminute