Gaan duurzaamheid en design samen? Jazeker. Het bewijs zie je hier, in dit vakantiehuis in Ligurië. Wat een beauty van een woning. Super stijlvol ingericht met aandacht voor details, zoals de leuke accessoires, de mooie klamboes en de vrolijke kleuren. Hoewel ik erg van de traditionele Italiaanse vakantiehuizen houd, vind ik dit modern ingerichte huis ook wel wat hebben. Vooral omdat het van buiten oud is, en van binnen super strak.
modern vakantiehuis in ligurie

Wat er precies duurzaam aan dit huis is? De zonnepanelen, het dubbelglas en de biomass boiler. Verder wordt de was zoveel mogelijk in de openlucht gedroogd.

Iets meer over de inrichting: je komt binnen via een eigen terras. Er is een slaapkamer, vanwaar je uitkijkt over een prachtige groene vallei. Naast de slaapkamer is er nog een kleinere slaapkamer met twee losse bedden. Verder is er een douche met wc en bidet en een wasmachine. Op de bovenverdieping is de leefruimte, met een keuken en een lichte woonkamer. Ook weer met uitzicht over de vallei. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook nog een extra etage met een tweepersoonsslaapkamer en een eigen badkamer. Wow!
vakantiehuis in ligurie, italie mooi zespersoons vakantiehuis lingerie

Ligurië is prachtig. De zee is dichtbij en de bergen ook. Wat zeg ik? je zit zowat in de bergen. Logisch dus dat je, hoe mooi het huis van binnen ook is, veel buiten bent. Gelukkig heeft het vakantiehuis een eigen terras met een houtoven, loungestoelen en een eettafel onder een pergola.  Voor wie zin heeft om eropuit te gaan: Genua en Nice (Frankrijk) zijn redelijk dichtbij, net als de zee, een Nationaal Park en heel veel leuke Italiaanse plaatsjes. Een topbestemming dus.
vakantiehuis ligurie

 

Je kunt deze woning hier boeken.