Dat Cynthia Schultz, alias Miss Lipgloss, van make-up houdt, weten we al. Maar dat ze ook graag reist, is misschien nieuw voor je. Speciaal voor ons deelt ze haar favoriete plekjes. Dit is Cynthia’s top 5.

Wat is je favoriete vakantieland?

‘Ik kan niet kiezen, haha. Ik weet het echt niet. Ik ben gek op zon en houd van de Caraïben, maar ga ook heel graag gewoon naar Terschelling. Als er maar veel rust, ruimte en zee is, als ik er maar lekker kan eten en als er maar wat te doen is.’

Wat is je favoriete stad?

‘Mijn eigen stad 😉 Ik woon in Zwolle. Maar om op vakantie te gaan… Ik ben gek op Barcelona!’

Welk hotel/b&b kun je aanbevelen?

‘In Barcelona vond ik het Primero Primera helemaal te gek, daar hebben we een halve week heerlijk geslapen. Meer budget is Chic & Basic.’

Wat is je leukste vakantieherinnering?

‘Die dateert van vroeger, toen ik nog een heel klein meisje was en met mijn ouders en broer op vakantie ging in Nederland.’

Wat is je favoriete zomerdrankje?

‘Een mojito of een lekkere koude droge witte wijn.’