Als je ‘De Bossche Beul’ heet en je op de homepage van je website een foto plaatst van een croissant die doormidden wordt gekliefd door een hakmes, ben je bij mij binnen! B&B De Bossche Beul is gevestigd in een monumentaal pand in het oude centrum van Den Bosch. Er zijn twee kamers die met smaak zijn ingericht en samen een badkamer (met bad) delen. Elke kamer heeft een kingsize boxspring, dus lekker slapen gaat hier zeker lukken. Een ontbijtje (met croissant!) is natuurlijk inbegrepen en de hele dag kun je koffie en thee pakken zoveel je maar wilt. Zakenreizigers zijn ook welkom. De beul wil zelfs hun overhemden strijken. Om dat laatste moest ik erg lachen, maar ik zal het onthouden. Ik heb ook nog een stapel strijkspul liggen. : )

Prijs: 80 euro voor tweepersoonskamer
Best thing: midden in het centrum van Den Bosch

Nog een verzoekje: wil je als je hier boekt erbij vermelden dat je via mijn blog komt? Dan weten de eigenaren en ik hoeveel mensen via Your Future Postcard zijn gekomen en dat is altijd leuk om te weten.

www.debosschebeul.nl

BB-de-bossche-beul

bossche-beul-bijl BB-de-bossche-beul-slaapkamer