Morgen is een zomerse dag voorspeld. Ben jij een van de gelukkigen die vrij is en lekker naar het strand kan? Dan heb ik een tip voor je: Pepper in Zandvoort. Deze leuke strandtent is net geopend en nu al een van mijn favorieten. Hier geen tot in de puntjes verzorgd strak interieur, maar een mix van kleurrijke meubels uit Bali, India, Thailand en Mexico. Ik werd naar Pepper toegetrokken toen ik hun parasols zag: prachtige exemplaren uit Bali. Toen ik vervolgens via een rij met dromenvangers richting een super gave hangbank liep, wist ik: hier moet ik zijn!

pepper beachclub zandvoort IMG_7648 IMG_7660
Ik heb heerlijk een tijdje in mijn uppie (de rest moest werken) gerelaxed op de hangbank. Indiase kussens achter mijn hoofd, loungemuziek op de achtergrond, muntthee binnen handbereik… Perfect! Het is dat ik nog een afspraak had, anders had ik nog wel wat te eten besteld. Bij Pepper op de kaart vind je fingerfood en lekkere cocktails. Over die fingerfood is goed nagedacht, want aangezien bijna alle plekken loungeplekken zijn, en je dus niet echt rechtop kunt zitten, kun je natuurlijk geen chique menu serveren.

Ook naar Pepper? Je vindt deze strandtent naast strandtent Zout (serieus!). Een website is er nog niet, wel een facebookpagina.
Wat vind jij van deze plek?

tips strandtent zandvoortIMG_5215IMG_5229