Ik ben dol op de Betuwe met al zijn fruitbomen en slingerweggetjes. Het is soms net of je daar even in Frankrijk bent. Sinds vandaag heb ik er een goede reden bij om deze regio weer eens te bezoeken: B&B Bed of Flowers in Beuningen. Ik weet zeker dat iedereen met een slecht humeur op slag vrolijk wordt zodra hij één stap hier binnen zet. De vrolijke kleuren, de verse bloemen, de brocante meubels en de prachtige omgeving maken dit een topplek. Er zijn twee kamers, allebei met een bad (yes!) en uitzicht over de weilanden. Ik ga hier graag eens heen als de zon schijnt, zodat ik lekker kan ontbijten in de mooie boomgaard vol bloemen. Ik verheug me er nu al op!

Prijs: 105 euro per nacht
Best thing: dat zelfs het cakeje bij het ontbijt met bloemen wordt versierd

www.bedofflowers.nl

bedofflowers3  bedofflowers4  bedofflowers7