Volgende week opent het nieuwe Ibis hotel, middenin het hart van Rotterdam. Your Future Postcard mocht er, samen met 19 andere bloggers, afgelopen weekend al slapen om alvast een sneakpeak te nemen. Hoe gaaf is het om de eerste te zijn die in dat bed slaapt, de douche gebruikt of haar kleren op de grond of het bed gooit? Ikzelf kon helaas niet komen, maar gastblogger Jessica ging in mijn plaats en vertelt hier hoe ze het vond:

‘Bij het Ibis denk je aan een standaard ‘hotel’: simpel, netjes, misschien zelfs een beetje saai. Dus het eerste wat mij opviel was de bijna vintage look en feel die het hotel nu heeft door de Eames stoeltjes, loungebanken, dikke houten tafelbladen en robuuste steunpilaren. De krijttekeningen die je overal in het hotel terug ziet, zoals die op de TV muur in de hotelkamer maken het helemaal af. Hoezo standaard hotel? Het nieuwe Ibis is hartstikke trendy. Wat ook een groot pluspunt is, is dat het pal aan het water ligt, dus lekker terrassen in het zonnetje kan ook.

ibis city hotel rotterdam

terras ibis rotterdam

8188_ho_00_p_346x260

 

Naast dat het hotel erg gezellig en mooi was, was het weekend zelf ook leuk. Na de eerste drankjes bij binnenkomst, werden we gelijk in groepjes ingedeeld om hotspots in Rotterdam op te zoeken. Aan de hand van polaroids van de hotspots, moesten wij zo snel mogelijk alle 7 langsgaan. Onder andere de vintage store van Nefferth, The Tea Lab, Aloha Bar en de Sint Laurenskerk. Tussen het heerlijke diner bij Gare du Nord en de hotspot tour door konden we nog even genieten van een Radler op het terras van het Ibis, in de zon. Om uiteindelijk te eindigen in de gezellige bar van het Ibis met een super lekkere cocktail. Toen ik zondag wakker werd, wilde ik mijn bed niet uit.  Dit bed ligt echt zo heerlijk! Voor degene die weten wat ik bedoel, dit Ibis Sweet bed is gewoon te koop. Ik zou hem het liefst vandaag al aanschaffen.

kamer ibis hotel

Best thing: die heerlijke bedden!
Prijs: vanaf 49 euro per kamer per nacht

 www.ibis.com