Mijn vriend en ik zijn dol op Parijs en proberen er regelmatig een paar dagen naartoe te gaan. Meestal boeken we dan een hotel, maar volgende keer gaan we het anders doen. Wat mij namelijk leuk lijkt, is beleven hoe de Parijzenaren zelf leven. En waar kan dat beter dan in iemands huis? Via internet vond ik precies wat ik zocht: een leuk ingericht appartement met woon- en slaapkamer en een keuken met blinkend espresso-apparaat. Ook een bad ontbreekt niet. Het appartement ligt in het centrum van Parijs, vlakbij de metrohalte, dus genoeg te beleven. Maar ’s avonds even ontspannen tv kijken, kan dus ook. De woning wordt verhuurd door de Franse journaliste (en tango liefhebber) Stephanie, die haar gasten graag alles vertelt over haar stad.

Prijs: 90 euro per nacht (minimaal verblijf = 3 nachten)
Best thing: voor even een local zijn in Parijs

www.windu.nl